Ψηφιακές υπηρεσίες από το Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 16:59 Ψηφιακές υπηρεσίες από το Νοσοκομείο Λαμίας

Δείτε τι μπορείτε να πάρετε χωρίς να τρέχετε και να περιμένετε σε ουρές…

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας στην προσπάθειά της για μείωση της γραφειοκρατίας και την εύκολη πρόσβαση των πολιτών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, συνεχίζει την προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και της Ψηφιακής Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο αυτό παρέχεται στον πολίτη η δυνατότητα προβολής ή έκδοσης των:

- Βεβαιώσεων νοσηλείας ή επίσκεψης στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και στο  Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

- Αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας και σε επόμενη φάση και απεικονιστικών εξετάσεων.

«Με τον τρόπο αυτό», όπως επισημαίνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς, «δίνεται σε κάθε πολίτη η δυνατότητα έκδοσης των συγκεκριμένων πιστοποιητικών από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται, μέσω υπολογιστή, πραγματοποιώντας είσοδο στην πύλη gov.gr με τους κωδικούς taxisnet ή μέσω κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyHealth».

Όπως διαβεβαιώνει ο κ. Κολοκυθάς, η διαδικασία της ψηφιακής προβολής ή έκδοσης της παραπάνω πληροφόρησης πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια, είναι απλή και γρήγορη, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία στον χώρο του Νοσοκομείου και επιπλέον ότι τα ψηφιακά αντίγραφα περιέχουν όλες τις πληροφορίες των αντίστοιχων έγχαρτων εγγράφων, έχουν την ίδια ισχύ και είναι διαθέσιμα και για τα προστατευόμενα μέλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση