Κάστρο Αλληλεγγύης - Χ.Μ. Λαμίας: Σήμερα η εκδήλωση στη μνήμη του Γιάννη Αλμπάνη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 08:18 Κάστρο Αλληλεγγύης - Χ.Μ. Λαμίας: Σήμερα η εκδήλωση στη μνήμη του Γιάννη Αλμπάνη

Τα 10α γενέθλια της Κίνησης που εμπνεύστηκε ο Γιάννης…

Η κίνηση «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας», με τη συνδρομή άλλων συνεργαζόμενων κινήσεων, εθελοντών και παραγωγών, διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, στις 8μμ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 9-11, εκδήλωση με θέμα: «Δέκα Χρόνια Κάστρο Αλληλεγγύης»

« Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου, συντρόφου και συνοδοιπόρου μας Γιάννη Αλμπάνη», που ήταν από τους εμπνευστές και βασικούς συντελεστές της Κίνησης.

Θα γίνει σύντομος απολογισμός, από εθελοντές, της δεκάχρονης διαδρομής και θα προβληθεί φωτογραφικό υλικό. Θα γίνουν παρεμβάσεις από εθελοντές συνεργαζόμενων κινήσεων (και από άλλες πόλεις) και παραγωγούς, που τόσα χρόνια συνεργάστηκαν με το κίνημα «Χωρίς μεσάζοντες». Θα γίνουν επίσης παρεμβάσεις από μέλη της «Αποκοινού» συνέλευσης και του «Ομίλου Φίλων του Δάσους Λαμίας».

Φιλοδοξούν τέλος παράλληλα με την ανάδειξη της ανεκτίμητης προσφοράς του Γιάννη και της αφοσίωσής του στο συλλογικό, να ξεκινήσει μια συζήτηση για τις σημερινές ανάγκες και τις πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητο αλλά και εφικτό να αναληφθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση