Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός για την απώλεια του Τάσου Χρονά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 12:26 Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός για την απώλεια του Τάσου Χρονά

«…αμάλγαμα δυναμισμού και νηφαλιότητας, με αταλάντευτες αρχές, αλλά συνθετικές θέσεις…»

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό για τον αδόκητο χαμό του Περιφερειακού Συμβούλου, εκλεγμένου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας», Τάσου Χρονά.

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πενθεί. Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο φίλο και εκλεκτό συνάδελφο Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας», Τάσο Χρονά, που έφυγε αδόκητα, σε ηλικία 71 ετών.

Ο Τάσος Χρονάς, ένας εξαιρετικός ιατρός, εμπειρότατος αυτοδιοικητικός και ένα ιδιαίτερα μαχητικό πολιτικό στέλεχος, υπηρέτησε -κόσμησε- για δεκαετίες τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Αποτέλεσε δε, παράδειγμα ακεραιότητας, οξυδέρκειας και εργατικότητας, σε ένα αντινομικό

-αλλά ουδόλως αντιφατικό- αμάλγαμα δυναμισμού και νηφαλιότητας, με αταλάντευτες αρχές, αλλά συνθετικές θέσεις.

Και διακόνησε την πολιτική εμφορούμενος ιδεών, τις οποίες ακόμη και όσοι δεν υιοθετούσαν, δεν μπορούσαν παρά να θαυμάσουν το πάθος και την αυθεντικότητα της έκφρασής τους.

Προσωπικά, θα θυμάμαι με αγάπη τον σοφό μου φίλο, τις συζητήσεις μας και τις συμβουλές του, πάντοτε για το καλό του τόπου και αυτών των ιδεών στις οποίες αφιέρωσε την πολιτεία του.

Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια και τους συντρόφους του

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση