Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Dungeons & Dragons»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 13:40 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Dungeons & Dragons»

«John Wick: Κεφάλαιο 4», «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών», και η Παιδική θεατρική παράσταση «Έλσα ΙΙ» αυτή την εβδομάδα, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας η ταινία «John Wick: Κεφάλαιο 4» με τον Κιάνου Ριβς να επιστρέφει στον ομώνυμο ρόλο του ήρωα δράσης που όλοι αγαπήσαμε!

Στην Αίθουσα 2 προβάλλεται το «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών», που ζωντανεύει τον πλούσιο κόσμο και το πνεύμα του θρυλικού παιχνιδιού ρόλων σε μια ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση κινηματογραφική περιπέτεια!

Και αυτή την Κυριακή οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική παράσταση «Έλσα ΙΙ – Περιπέτεια στο μαγεμένο δάσος» στις 4 και στις 6 το απόγευμα στην Αίθουσα 2.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Dungeons & Dragons».

Οι προβολές των «John Wick: Κεφάλαιο 4» και «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» ξεκινούν από την Πέμπτη (30/3).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (31/3) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«John Wick: Chapter 4»

Περίληψη
Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι
Ηθοποιοί: Κιάνου Ριβς, Σκοτ Άτκινς, Μπιλ Σκάρσγκαρντ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves»

Περίληψη
Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα τυχοδιωκτών οργανώνουν μια επική ληστεία για την απόκτηση ενός χαμένου κειμηλίου, αλλά τα σχέδια τους θα στραβώσουν επικίνδυνα, όταν συγκρουσθούν με τα λάθος άτομα. Η ταινία «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» ζωντανεύει τον πλούσιο κόσμο και το πνεύμα του θρυλικού παιχνιδιού ρόλων σε μια ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση κινηματογραφική περιπέτεια.

Σκηνοθεσία: Τζον Φράνσις Ντάλεϊ, Τζόναθαν Γκολντστάιν
Ηθοποιοί: Κρις Πάιν, Μισέλ Ροντρίγκες, Χιου Γκραντ, Σοφία Λιλς, Τζέισον Γουόνγκ, Ντέιζι Χεντ, Τζάστις Σμιθ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Έλσα ΙΙ – Περιπέτεια στο μαγεμένο δάσος

Μια επική περιπέτεια με πρωταγωνιστές την Έλσα, την Άννα, τον χιονάνθρωπο Φρόντο και τον τάρανδο Σβεν έρχεται στο Cinepolis Γαλαξίας στη Λαμία!

Μια παραμυθένια χιονισμένη ιστορία ξετυλίγεται για τους μικρούς μας φίλους. Πραγματικό χιόνι επί σκηνής, παγόβουνα, μπαλόνια, ευφάνταστα και εντυπωσιακά κοστούμια και μαγικά κόλπα συνθέτουν μια μαγική ιστορία. Η Έλσα, η Άννα, ο χιονάνθρωπος Φρόντο και ο τάρανδος Σβεν σας προσκαλούν να παίξετε, να χορέψετε και να τραγουδήσετε στο χιονισμένο δάσος.

Η εταιρεία Θεατρική Διάδραση έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Βοηθός Σκηνοθέτη: Θοδωρής Κατσαρός
Ενδυματολογία: L & S
Κατασκευή σκηνικών: Τάσος Κελεμένης
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκι
Σχεδιασμός Φωτισμού: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Μουσική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τζηλίνης

Ώρες προβολής:

  • «John Wick: Κεφάλαιο 4» στις 18:30 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» στις 19:00 και στις 22:00 στην Αίθουσα 2
  • «Έλσα II - Περιπέτεια στο μαγεμένο δάσος» (Παιδική θεατρική παράσταση) Κυριακή στις 16:00 και στις 18:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση