Βοήθησε το 17ο Δημοτικό Λαμίας στο Διαγωνισμό «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2023»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 11:12 Βοήθησε το 17ο Δημοτικό Λαμίας στο Διαγωνισμό «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2023»

Δείτε πώς μπορείτε να ψηφίσετε και να στηρίξετε τη Στ' τάξη του 17ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας - Η ηλεκτρονική ψηφοφορία ακροατών είναι ενεργή και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Απριλίου 2023.

Η ΣΤ' τάξη του 17ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, συμμετέχει φέτος στο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2023» με τίτλο: “Η νέα γενιά για την Ειρήνη- Youth for Peace”.

Ο Διαγωνισμός ολοκληρώνεται με την ψηφοφορία των ακροατών για την ανάδειξη της συμμετοχής για το βραβείο κοινού.

Σας καλούμε, λοιπόν, να ακούσετε και το δικό μας μήνυμα που βρίσκεται μεταξύ των 232 συμμετεχόντων σχολείων, από Νηπιαγωγεία μέχρι Λύκεια της Ελλάδας, Κύπρου και της Ομογένειας.

Ακούστε το μήνυμα του 17ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας:

Η διαδικασία για να ψηφίσετε είναι η παρακάτω:

1. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ψηφοφορίας ακροατών ΕΔΩ και επιλέξτε Ραδιοφωνικά Μηνύματα

2. Εφαρμόστε Ταξινόμηση με ID (αύξουσα) και φίλτρα Δημοτικά

3. Η δική μας συμμετοχή βρίσκεται στον αριθμό 8583. Σοφά Λόγια για την Ειρήνη

4. Ακούστε το μήνυμά μας και στην καρδούλα που εμφανίζεται μετά τη μέση της ακρόασης, κάνετε κλικ για να κοκκινίσει.

5. Μόλις ψηφίσατε!!!

Η ψηφοφορία ακροατών είναι ενεργή και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Απριλίου 2023.

Σε μια εποχή που πλέον έχουν ανατραπεί πολλές βεβαιότητες, όπως για παράδειγμα της υγείας, της εργασίας, της πρόσβασης στην εκπαίδευση, της οικονομικής σταθερότητας, της ασφάλειας και κυρίως της παγκόσμιας ειρήνης, η νέα γενιά καλείται σε πολλά μέρη του πλανήτη να ζήσει ένα δυσοίωνο παρόν αλλά και να ενεργοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον.

Έτσι, οι μαθητές μας δημιούργησαν το δικό τους μήνυμα για το θέμα με τη συνεργασία πολλών εκπαιδευτικών, στα αντίστοιχα μαθησιακά αντικείμενα.

Οι μαθητές διδάχθηκαν στο μάθημα της Γλώσσας το ποίημα «Ειρήνη» του Γιάννη Ρίτσου με τις δασκάλες τους κ. Κούλα Κανταρέλου και κ. Φωτεινή Καραγεωργοπούλου, στο μάθημα της μουσικής με την κ. Μαριάννα Ροντογιάννη τραγούδησαν σε χορωδία το πολυτραγουδισμένο τραγούδι της ειρήνης Imagine  από τον John Lenon, διδάχθηκαν την μετάφραση των στίχων από την κ. Εύη Αβδελίδου στο μάθημα των Αγγλικών, στο εργαστήριο πληροφορικής αναζήτησαν  σοφά λόγια σπουδαίων ανθρώπων για την ειρήνη  από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, με τη βοήθεια της κ. Παρασκευής Τάσση και συνέθεσαν το βασικό ραδιοφωνικό μήνυμα και τέλος, ο κ. Βασίλης Κοντογεώργος, εικαστικός στο σχολείο μας, φιλοτέχνησε την συνοδευτική αφίσα.

Μια ομαδική και συνεργατική δράση που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο με την ηχογράφηση του μηνύματος και της χορωδίας στο στούντιο του ραδιοφώνου της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας. στο διοικητικό και πνευματικό κέντρο της Μητρόπολης….

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση