ΕΚ Λαμίας: Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετάμε τον αγωνιστή Γατρό Τάσο Χρονά.

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 11:38 ΕΚ Λαμίας: Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετάμε τον αγωνιστή Γατρό Τάσο Χρονά.

Ο Τάσος Χρονάς ήταν ένας άνθρωπος αγωνιστής, πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα και υπερασπιζότανε τα δίκια του λαού και των εργαζόμενων με πάθος.

Ως συνδικαλιστής είχε έντονη δράση, τόσο ενεργεία όσο και ως  συνταξιούχος και είχε κερδίσει τον σεβασμό των συναδέρφων του.

 Ήταν ακούραστος αγωνιστής στη ζωή και δεν έλειπε ποτέ από τις διεκδικήσεις της εργατικής τάξης και του λαού συνολικότερα.

Τον διέκρινε μεγάλη διάθεση προσφοράς και εργατικότητας  τόσο στη δουλεία του σαν Γιατρός αλλά και στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή.

Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λαμίας εκφράζει τα ειλικρινή  θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, και τους οικείους του .

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση