ΟΣΕ: Αυτά είναι τα δρομολόγια που ξεκινάνε τη Δευτέρα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 08:32 ΟΣΕ: Αυτά είναι τα δρομολόγια που ξεκινάνε τη Δευτέρα

Μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη θα κυκλοφορούν τρία Intercity…

Ενημέρωση για τη σταδιακή λειτουργία του σιδηροδρόμου, εξέδωσε ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος, σε συνεργασία με όλους τους συνεργαζόμενους σιδηροδρομικούς οργανισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτελούνται ήδη τα δρομολόγια:

- Πειραιάς – Αθήνα – Αεροδρόμιο

- Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο

- Άνω Λιόσια – Κάντζα

- Αθήνα – Χαλκίδα

- Προαστιακός Πάτρας

- Ολυμπία – Πύργος – Κατάκολο

- Διακοφτό - Καλάβρυτα

- Ικόνιο- Θριάσιο - Θεσσαλονίκη – Ειδομένη (εμπορευματικό)

- Θεσσαλονίκη – Στρυμόνας -Προμαχώνας και Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο (εμπορευματικό)

Με δεδομένο τον προγραμματισμό του Οργανισμού για την ασφαλή επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου, στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει η υλοποίηση επιπλέον δρομολογίων, σύμφωνα με τον παρακάτω προγραμματισμό:

- Την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 πραγματοποιείται το πρώτο δρομολόγιο 882/887 Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα καθώς και το πρώτο IC στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

- Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 εντάσσονται το δεύτερο ΙC Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, τα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας στο τμήμα Πειραιάς-Μαγούλα-Πειραιάς, καθώς και το δρομολόγιο Αθήνα-Λειανοκλάδι-Αθήνα.

- Την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2023 προστίθεται το τρίτο IC Αθήνα – Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα δρομολόγια στις γραμμές Λάρισα-Βόλος, Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα και Θεσσαλονίκη-Λάρισα.

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την πλήρη αποκατάσταση των δρομολογίων σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο με γνώμονα την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού», καταλήγει η ανακοίνωση του Οργανισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση