Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές στο Ρεγγίνι και στη Μαυρομαντήλα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 13:36 Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές στο Ρεγγίνι και στη Μαυρομαντήλα

Έτρεχαν και πάλι οι πυροσβέστες στη Φθιώτιδα για τα πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν την Πέμπτη (30/3) στα όρια των Κοινοτήτων Ρεγγινίου και Καρυάς και αργότερα στην περιοχή της Μαυρομαντήλας.

Ειδικότερα, στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 18:30’ στο Δήμο Καμένων Βούρλων, οι πυροσβέστες από Άγιο Κωνσταντίνο, Λαμία και Αταλάντη, ενεργούσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ενώ από τις 2 το πρωί βρισκόταν υπό μερικό έλεγχο. Έκαψε συνολικά 25 στρέμματα πουρνάρια και καλαμιές.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το ίδιο βράδυ στην περιοχή της Μαυρομαντήλας αν και μικρότερη σε έκταση ήταν ορατή από όλο σχεδόν το νομό, κατά μήκος του διεθνή!

Έκαψε καλαμιές και υπολείμματα καλλιεργειών και κατασβέσθη μέσα σε λίγη ώρα από δυνάμεις της Πυροσβεστικής από Λαμία και Στυλίδα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση