Τροχαίο στην είσοδο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 07:40 Τροχαίο στην είσοδο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τρία άτομα στο νοσοκομείο μετά από σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στα φανάρια της ΔΕΗ.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 8:00΄  το βράδυ του Σαββάτου στη διασταύρωση της ΔΕΗ στην είσοδο της πόλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport τα φανάρια ήταν σε λειτουργία. Το ασημί Renault κινούταν από Δομοκό προς Αθήνα, ενώ το άλλο αυτοκίνητο ένα σκουρόχρωμο Hyundai έβγαινε από τη Λαμία.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και στις φωτογραφίες του LamiaReport η σύγκρουση ήταν αρκετά δυνατή, με αποτέλεσμα τα τρία από τα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στα δυο αυτοκίνητα να διακομιστούν με ασθενοφόρα στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, χωρίς ευτυχώς να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Δημοτική Αστυνομία, καθώς επίσης και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας Λαμίας, οι οποίοι εξετάζουν ποιος από τους δυο οδηγούς παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

Επίσης στον τόπο του συμβάντος κλήθηκαν και πυροσβέστες από την ΠΥ Λαμίας για καθαρίσουν το οδόστρωμα που έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση