Ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας αποχώρησε από το Master Chef διδάσκοντας... αξιοπρέπεια!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 07:48 Ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας αποχώρησε από το Master Chef διδάσκοντας... αξιοπρέπεια!

Ο Λαμιώτης σεφ αποχώρησε από το reality μαγειρικής, φτάνοντας στους 16 καλύτερους παίκτες αυτής της σεζόν.

Ο Κωνσταντίνος όμως μας απέδειξε πως είναι πολλά παραπάνω από ένας παίκτης ενός μαγειρικού show... Έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό πως έχει ήθος, αρχές και πως δε θέλει να κάνει ίντριγκες.

«Ό,τι έγινε, έγινε. Εγώ μάλλον μέχρι εδώ μπορούσα. Σημασία δεν έχει μόνο να το αγαπάς το MasterChef αλλά πρέπει να μπορείς και να αντέξεις. Μετά από κάποιο σημείο νομίζω πως δεν είχα ούτε την ψυχολογία για να συνεχίσω ούτε και ήθελα να αλλάξω τον εαυτό μου», είπε ο Κωνσταντίνος.

Καταρρακωμένος ψυχολογικά από όσα είχαν προηγηθεί (είχε αυτοπροταθεί στην αρχηγό του για αποχώρηση) «παραιτήθηκε» νωρίς από την προσπάθεια παρόλο που Μπέη - Πορφύρης και Καζιόλι τον ενθάρρυναν. Για αυτό και δεν παρουσίασε πιάτο. Ο Παύλος ετοίμασε ένα και ο Νίκος δύο, όσα ζητήθηκαν δηλαδή.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της αξιολόγησης των πιάτων και της αποχώρησης:

 

 

 

Με κλάμματα στην κάμερα αποχώρησε ο Κωνσταντίνος, πιεσμένος αρκετά και δίνοντας την ατάκα που χαρακτηρίζει την αξιοπρέπειά του δικάζοντας παράλληλα το φετινό διαγωνισμό: «Δε μπορώ να γίνω κακός και να κάνω ίντριγκες».

Το Twitter τον αποθέωσε για το χαρακτήρα του και ζητά επιτακτικά πια την αποχώρηση όλων των τοξικών παικτών.

H πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

Ο Κωνσταντίνος έκανε την πρώτη του ανάρτηση και έγραψε τα πιο όμορφα λόγια για το ταξίδι που έφτασε στο τέλος του.

"Κοίτα να δεις που τελικά κάποια όνειρα γίνονται πραγματικότητα.
Είμαι και εγώ ένα από εκείνα τα παιδιά που βλέπαμε @masterchefgr και φανταζόμασταν τον εαυτό μας μέσα σε αυτό. Τελικά ναι!
Το δοκίμασα, το έκανα και θα το έκανα άλλες τόσες φορές! Το @masterchefgr για εμένα δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, είναι μία ιδέα, είναι το ποιος είσαι και το τι θέλεις να κάνεις.
Είναι μία παράλληλη ζωή που ζεις για λίγο καιρό και σου δίνεται η ευκαιρία ανάμεσα σε τόσους λίγους να το κάνεις. Νομίζω πως ένα ευχαριστώ είναι ελάχιστο προς όλους εσάς που με στηρίξατε τόσο καιρό και χαίρομαι ιδιαίτερα που είδατε αυτό που πραγματικά είμαι!

Θέλω να βγάλω το καπέλο σε όλους αυτούς που είναι πίσω από τις κάμερες και να τους πω και εγώ ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί είναι μία τεράστια ομάδα η οποία δουλεύει για να κάνει εμάς (κάτι), και το κάνει πολύ καλά.
Θέλω να ευχαριστήσω τους τρεις κριτές μας @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos @scontizas οι οποίοι είναι πολύ τίμιοι σαν κριτές αλλά και σαν άνθρωποι, μας κάνανε να νιώσουμε πολύ άνετα, πολύ σύντομα σε αυτό το τόσο καινούριο concept για εμάς. Και φυσικά τον @alexandros_charalabopoulos και @nick.d.thomas για όλα αυτά που μας προσέφεραν απλόχερα.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους δικούς μου ανθρώπους που με στήριξαν με στηρίζουν και θα με στηρίζουν!

Να θυμάστε τι θέλετε στην ζωή σας και να μην σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρα σας! @masterchefgr θα σ’αγαπώ για πάντα και θα είσαι για πάντα ένα κομμάτι της ζωής μου.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!
Τα λέμε στους δρόμους!
Κόκκοτας
"

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση