Τρίκαλα: Συνελήφθησαν ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας για κατοχή κοκαΐνης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 11:29 Τρίκαλα: Συνελήφθησαν ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας για κατοχή κοκαΐνης

Οι δυο άντρες βρίσκονταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες μέρες και χθες το βράδυ τους έγινε «μπλόκο» από άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων και της ΟΠΚΕ

Με σημαντική ποσότητα κοκαϊνης συνελήφθησαν δυο άτομα βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή των Τρικάλων. Πρόκειται μάλιστα για ένα εν ενεργεία ποδοσφαιριστή ομάδας Γ' Εθνικής, ο οποίος παλιότερα είχε αγωνιστεί και στην Superleague, αλλά και στο εξωτερικό και έναν 33χρονο επιχειρηματία, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr οι δυο άντρες βρίσκονταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες μέρες και χθες το βράδυ τους έγινε «μπλόκο» στα διόδια του Ε-65 από άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων και της ΟΠΚΕ.

Στον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκε κάτι, ωστόσο στη συνέχεια και αφού μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων βρέθηκαν σε απόκρυφα σημεία του σώματος του επιχειρηματία 90 γραμμάρια κοκαΐνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση