Πατέρας χτυπούσε αλύπητα τον 11χρονο γιο του με κοντάρι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 12:33 Πατέρας χτυπούσε αλύπητα τον 11χρονο γιο του με κοντάρι

Πατέρας χτυπούσε το παιδί του στο μπαλκόνι με τους περαστικούς να γίνονται μάρτυρες του περιστατικού.

Όλα συνέβησαν στον Βόλο όπου σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, o πατέρας απειλούσε πως θα «λιώσει» τον 11χρονο γιο του ενώ το παιδί φώναζε από τα βάναυσα χτυπήματα που δεχόταν με ένα κοντάρι.

Οι περαστικοί άκουγαν το παιδί να εκλιπαρεί τον πατέρα του να σταματήσει, ενώ η γειτόνισσα αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία. Μέχρι να εμφανιστεί το περιπολικό , το παιδί είχε τρέξει στην αυλή και ρωτούσε τρομαγμένο τον πατέρα του που το ακολούθησε εάν «θα συνεχίσει να το δέρνει».

«Θα σε αφήσω χωρίς πόδια» ήταν η απάντηση, μπροστά σε περαστικούς και γείτονες που δεν έφευγαν μπροστά από το σπίτι, αλλά δεν έκαναν και καμία κίνηση για να προστατέψουν το ανήλικο.

Όλα όσα έζησε το παιδί στα χέρια του πατέρα του περιγράφονται στη δικογραφία, όπου κατηγορούμενος δεν είναι ο πατέρας, αλλά η γειτόνισσα…

Ο πατέρας ενημερώθηκε για το πρόσωπο που κάλεσε την αστυνομία για να σωθεί το παιδί από τα χέρια του και κατέθεσε εναντίον της γειτόνισσάς του μήνυση και αγωγή. Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον “Ταχυδρόμο”, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου που ενημερώθηκε πως ένα παιδί χτυπήθηκε με κοντάρι, εμφανίστηκε στο σπίτι του κακοποιητή για κοινωνικό έλεγχο, ένα μήνα μετά το περιστατικό όταν πλέον από το σώμα του παιδιού είχαν εξαφανιστεί οι μώλωπες, σύμφωνα τα στοιχεία στη δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σύντομα να εκδικαστεί η μήνυση, ενώ ο δικαστής που εκδίκασε την αγωγή την απέρριψε και πίστεψε πως το παιδί είχε κακοποιηθεί με βαναυσότητα από τον… στοργικό γονέα του, ο οποίος διεκδικούσε για την τιμή και την υπόληψή του η οποία θίχτηκε ένα ποσό που ξεπερνούσε τις 150.000 ευρώ.

Η γυναίκα που προσχώρησε στην καταγγελία , παρότι αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα συρόμενη στα δικαστήρια , δεν έκανε «πίσω» ούτε για ένα λεπτό. Δεν απέσυρε ποτέ την καταγγελία της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση