Θλίψη για το χαμό του φιλόλογου, συγγραφέα και τραγουδιστή Δημήτρη Παπαναγιώτου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 15:00 Θλίψη για το χαμό του φιλόλογου, συγγραφέα και τραγουδιστή Δημήτρη Παπαναγιώτου

Φτωχότερο το Νεοχώρι Υπάτης…

Βαρύ πένθος στο ορεινό Νεοχώρι Υπάτης για το χαμό του χωριανού τους Δημήτρη Χ. Παπαναγιώτου. Τον φιλόλογο τραγουδιστή, τον συγγραφέα, τον άνθρωπο που διαφήμιζε το χωριό τους συνεχίζοντας την πολιτιστική τους κληρονομιά.

Βαρύς ο πόνος όπως περιγράφουν και στη σελίδα τους στο Facebook:

«Φτωχότερο το Νεχώρι από σήμερα.

Έφυγε από την ζωή ο συγχωριανός μας Δημήτρης Χ. Παπαναγιώτου. Ο άνθρωπος που αγάπησε τόσο πολύ αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του και άφησε τόσο έντονα το αποτύπωμά του ως καθηγητής, συγγραφέας, τραγουδιστής και ακούραστος συνεχιστής των παραδόσεών μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 4 Απριλίου και ώρα 12:30’ στον Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στα Λουτρά Υπάτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση