Με βροχές ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα - Τι καιρό θα έχουμε το Πάσχα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.
Μεβροχερό καιρόθα γίνει η έξοδος των εκδρομέων για τοΠάσχαόπως φαίνεται από τις μετεωρολογικές προβλέψεις.
Συγκεκριμένα,από την Μεγάλη Δευτέρα έως τη Μεγάλη Τετάρτη ο καιρός αναμένεται άστατοςμε τοπικές βροχές, μπόρες και καταιγίδες, περισσότερες το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ηπειρωτικά και πτώση της θερμοκρασίας.
Αλλάζει το σκηνικό τη Μεγάλη Πέμπτη
Όμως την Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός βελτιώνεται, χωρίς κανένα πρόβλημα σε στεριά και θάλασσα η έξοδος των εκδρομέων. Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει καιστο τέλος της εβδομάδας να ξεπερνά και τους 20 βαθμούς τις μεσημβρινές ώρες.
Με βάση τα τελευταία πάντως προγνωστικά στοιχεία, δεν αποκλείεται ο άστατος καιρός να επιστρέψει την Μεγάλη Παρασκευή στα βόρεια, με βελτίωση το Μεγάλο Σάββατο καιπιθανόν ξανά άστατο καιρό στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά την Κυριακή του Πάσχα.
Τι λέει ο Γιάννης Καλλιάνος
Στα κεντροδυτικά της Πελοποννήσου, στα κεντροδυτικά της Στερεάς, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τα Επτάνησα και ενδεχομένως δυτικά στη Μακεδονία, θα σημειώνονται βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης αλλά και κατά τόπους καταιγίδες.
Καταιγίδες κατά περιόδους θα απασχολήσουν και τμήματα της Κρήτης και των Δωδεκανήσων με πιο έντονες βροχοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ο καιρός θα είναι επίσης άστατος κατά διαστήματα, με τοπικές βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης.
Στις περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας, στις Σποράδες, την Εύβοια και το βορειοανατολικό Αιγαίο ο καιρός θα είναι πιο μουντός, με βροχές κατά περιόδους αλλά χωρίς ανοίγματα στον ουρανό, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη μετά από αντιπαράθεση Ψαρόπουλου με συγγενείς των μηχανοδηγών
Οι οικογένειες των δύο μηχανοδηγών μίλησαν για τις τελευταίες στιγμές πριν τη σύγκρουση και απέρριψαν τις αιτιάσεις για παράνομο φορτίο
Ενημερωτική ημερίδα: Ψηφιακή Διακίνηση Αποθεμάτων – Τι αλλάζει για μεταφορείς και επιχειρήσεις
To Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026
Το πρόγραμμα αγιασμού των σχολικών μονάδων του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας
Η ευχή της δημάρχου Σούλας Στιβακτή…
Δρόσισε απότομα στη Φθιώτιδα - Κάτω από 30 βαθμούς το μεσημέρι η θερμοκρασία - Ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Παρασκευή και Σάββατο αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ την Κυριακή ίσως επιτέλους δούμε βροχή!...