Τροχαίο στα νέα φανάρια στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 08:12 Τροχαίο στα νέα φανάρια στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οδηγοί προσοχή! - Λειτουργούν νέα φανάρια στο Μουσικό Σχολείο - Τουλάχιστον δυο τροχαία έγιναν μέσα σε λίγες ώρες.  

Στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκε, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένη μια οδηγός, από το τροχαίο που έγινε νωρίς το βράδυ της Τρίτης (11/4) στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου, στο ύψος του Μουσικού Σχολείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο οδηγός του Hyundai είχε σταματήσει στο φανάρι. Δυστυχώς όμως η οδηγός του Opel που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να σταματήσει και έπεσε πίσω από το Hyundai.

Μετά τη σύγκρουση το Opel κατέληξε πάνω στην κολόνα από το φανάρι, με την οδηγό να τραυματίζεται ευτυχώς ελαφρά και να διακομίζεται στο ΓΝ Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο εκτός από την Τροχαία Λαμίας βρέθηκε και η Πυροσβεστική, αφού το Hyundai είχε εγκατάσταση συστήματος με υγραέριο και θέλησαν να ενεργήσουν προληπτικά για κάθε ενδεχόμενο.

Η τοποθέτηση των φαναριών στο σημείο ήταν ένα πάγιο αίτημα για την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, ωστόσο χρειάζεται προσοχή από τους οδηγούς, αφού πολλοί από αυτούς παίρνουν από το σημείο αφηρημένοι, χωρίς να βλέπουν ότι λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από αυτό το τροχαίο έγινε ακόμη ένα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

Δείτε βίντεο από το σημείο του τροχαίου:

Δείτε και φωτογραφίες από το ατύχημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση