Όλη η Λαμία θρηνεί για τον Αποστολάκο της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 09:53 Όλη η Λαμία θρηνεί για τον Αποστολάκο της

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΑΣ Λαμία…

Βαρύ το πένθος στην πόλη της Λαμίας για το χαμό του 17χρονου Αποστόλη - Ανάργυρου Σερέτη.

Η τραγική είδηση του αιφνίδιου χαμού του ράγισε και τις πέτρες, καθώς ήταν πραγματικός άγγελος, αξιολάτρευτος και πολύ κοινωνικός.

Πανέξυπνο και γλυκό παιδί, ήταν η αξιαγάπητη φιγούρα στο γήπεδο της Λαμίας την οποία μαζί με τους ανθρώπους της οικογένειάς του, συνόδευσε από τη δύσκολη πορεία στα ερασιτεχνικά γήπεδα μέχρι τα μεγαλεία της Α’ Εθνικής, όπου βρισκόταν πάντα η άλλη του μεγάλη αγάπη ο Ολυμπιακός.

Ιδιαίτερα συγκινητική η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, που μας θύμισε ότι ήταν το πρώτο παιδί που συνόδευσε την ομάδα μας στο γήπεδο, όταν αυτή ανέβηκε στη Β’ Εθνική

«Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Αποστολάκο μας

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Αποστολάκου μας, του 17χρονου μαθητή που έφυγε χτες τόσο άδοξα από τη ζωή.

Η είδηση του αιφνίδιου χαμού του σκόρπισε τη θλίψη σε όλη την τοπική κοινωνία καθώς και στην ομάδα μας, μιας ήταν ένθερμος υποστηρικτής της και μάλιστα ήταν το πρώτο παιδί που συνόδευσε τους παίκτες μας στον πρώτο αγώνα του συλλόγου όταν ανέβηκε στη Β΄ Εθνική με αντίπαλο τον Αιγινιακό.

Καλό ταξίδι Αποστολάκο μας

«Ο μικρός Ελ Αραμπί θα πυροβολεί από κει ψηλά απ' την πόλη των αγγέλων», έγραψε ο θείος του στο facebook όπου έχει κατακλυστεί κυριολεκτικά από μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, αφού όλοι αγαπούσαν τον Αποστολάκο.

Η κηδεία του Αποστολάκου θα γίνει τη Μεγάλη Πέμπτη (13/04/2023) στη 1:00' το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας.

Στους εξαιρετικούς γονείς του Κώστα και Μαρία, στους αγαπημένους θείους του και τους λοιπούς συγγενείς, ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο. Θα είναι στη μνήμη μας πάντα με στοργή και αγάπη…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση