Δύο θανατηφόρα τροχαία μέσα σε δυόμισι ώρες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 17:44 Δύο θανατηφόρα τροχαία μέσα σε δυόμισι ώρες (φωτογραφία αρχείου)

Νεκρές δυο γυναίκες στην περιοχή της Φωκιδας…

Απίστευτη τραγωδία στην εθνική οδό Ιτέας - Αντιρρίου, με δύο θανατηφόρα τροχαία με διαφορά δύο περίπου ωρών και δύο νεκρούς!

Δυστυχώς η Τρίτη του Πάσχα (18/4) βάφτηκε με αίμα, σε έναν δρόμο που όλοι επιθυμούν να βελτιωθεί ώστε να παρέχει ασφάλεια επιπέδου αυτοκινητοδρόμου, καθώς συνδέει την Κεντρική Ελλάδα με τη Δυτική.

Ειδικότερα, λίγο μετά τη 1:00’ το μεσημέρι, αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονη, με κατεύθυνση προς Γαλαξίδι, στη 12η χ/θ, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στον ίδιο δρόμο και συγκεκριμένα στην 77η χ/θ περίπου στις 15:30’ είχαμε ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονη και είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο, εξετράπη της πορείας του και έφυγε εκτός οδοστρώματος.

Το όχημα έπεσε από ύψος περίπου οκτώ μέτρα και προσέκρουσε σε τοιχείο πριν καταλήξει σε παρακείμενο αγροτικό δρόμο, με την οδηγό να χάνει τη ζωή της.

Τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα ανέλαβαν την προανάκριση για την εξακρίβωση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες συνέβησαν τα τροχαία δυστυχήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση