Με απόφαση Σερέτη μετακινείται στο ΚΥ Λαμίας ο γιατρός που ήταν να απολυθεί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 08:17 Με απόφαση Σερέτη μετακινείται στο ΚΥ Λαμίας ο γιατρός που ήταν να απολυθεί

Δημιουργείται συγχρόνως το πρώτο post covid ιατρείο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας…

Ραγδαίες και σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ιατρού - πνευμονολόγου Δημήτριου Τζήμα, που βρισκόταν λίγο πριν την απόλυση από το ΕΣΥ, καθώς εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας συνέπεια της βαριάς νόσησης από covid-19 τον Ιανουάριο του 2021.

Με απόφαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, όχι μόνο δεν απολύεται αλλά μετακινείται στο Κέντρο Υγείας Λαμίας.

Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ λίγο μετά τη 1:00’ το μεσημέρι της Τετάρτης και μπορεί να αναλάβει καθήκοντα από την Πέμπτη κιόλας, 20 Απριλίου 2023.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η μετακίνηση του πνευμονολόγου στο ΚΥ Λαμίας, συνοδεύεται από τη δημιουργία του πρώτου post covid ιατρείου στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Το συγκεκριμένο ιατρείο θα μπορεί να εξυπηρετήσει πρώην ασθενείς covid (τουλάχιστον από εξαμήνου) προκειμένου να κάνουν τον απαιτούμενο έλεγχο σε βασικές λειτουργίες. Σύμφωνα με πολλές ιατρικές μελέτες, είναι μεγάλο το ποσοστό των ασθενών που νόσησαν από covid-19 οι οποίοι απέκτησαν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος ιατρός, ήταν από τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής στην πανδημία, πληρώνοντας το τίμημα με βαριά νόσηση που τον οδήγησε για σχεδόν 40 ημέρες στη ΜΕΘ. Οι συνάδελφοί του δεν τον ξέχασαν και με ανακοίνωσή τους προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ ώστε ο συνάδελφός τους, που τυγχάνει και πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών, να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη δημόσια υγεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση