Λαμία: Η κάμερα κατέγραψε την τρελή πορεία του αυτοκίνητου - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 09:02 Λαμία: Η κάμερα κατέγραψε την τρελή πορεία του αυτοκίνητου - ΒΙΝΤΕΟ

Φοβερό βίντεο: Δείτε πως έτρεχε μέσα στην πόλη και έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα - Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Συνέβη λίγο πριν τις 6:00'  το πρωί στην οδό Καρπενησίου όταν ο 24χρονος οδηγός ενός μπλε Volkswagen έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο του LamiaReport ο νεαρός οδηγός μετά από μια ελαφριά στροφή χάνει τον έλεγχο περνάει στο αντίθετο ρεύμα και το αυτοκίνητο αφού κάνει περιστροφή χτυπάει αρχικά πάνω στο κόκκινο Starlet και στη συνέχεια σε ένα τζιπ Skoda.

Αν δείτε προσεχτικά το βίντεο, το αυτοκίνητο του νεαρού αρχικά πάει να τουμπάρει, όμως σταματάει πάνω στα παρκαρισμένα, πριν πέσει πάνω στην κολόνα, κάτι που θα είχε τραγικές συνέπειες.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Στο μπλε Volkswagen επέβαιναν δυο νεαροί που επέστρεφαν από διασκέδαση. Ο συνοδηγός διακομίστηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 24χρονος οδηγός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος. 

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση