Σταϊκούρας: 10 Μαΐου ξεκινά η λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου Λ. Υπάτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 00:00 Σταϊκούρας: 10 Μαΐου ξεκινά η λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου Λ. Υπάτης

Λίγο νωρίτερα από πέρυσι και με καλύτερες προοπτικές για την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής, ξεκινά στις 10 Μαΐου η λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Υπάτης, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο του Υπουργού Οικονομικών…

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Υπουργού Οικονομικών και Υποψήφιου Βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστου Σταϊκούρα, για την έναρξη λειτουργίας του υδροθεραπευτηρίου στην Ιαματική Πηγή των Λουτρών Υπάτης.

«Με την ολοκλήρωση των απαιτούμενων συντηρήσεων και προγραμματισμένων εργασιών, η έναρξη της θερινής περιόδου λειτουργίας του υδροθεραπευτηρίου στην Ιαματική Πηγή των Λουτρών Υπάτης, θα είναι η Τετάρτη 10 Μαΐου 2023.

Η ΕΤΑΔ, συνεκτιμώντας τα δεδομένα, και προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας να έχουν πρόσβαση στα σημαντικά οφέλη της χρήσης της συγκεκριμένης Ιαματικής Πηγής, αποφάσισε τη μεσοσταθμική μείωση των τιμών των εισιτηρίων της τάξης του 25%.

Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα μέσω ανοικτών διαγωνισμών μισθώθηκαν δύο καταστήματα στην περιοχή των Λουτρών Υπάτης, ενισχύοντας την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής και προσφέροντας νέες υπηρεσίες στους κατοίκους και επισκέπτες.

Η Κυβέρνηση, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εργάζεται θεσμικά, συνεκτικά και αποτελεσματικά, στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των ιαματικών πηγών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση