Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. - περιοχή Ροδίτσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 09:19 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. - περιοχή Ροδίτσα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και συγκεκριμένα στη περιοχή της Ροδίτσας με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 3 Μαΐου έως και την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 και καθ’ όλο το 24ωρο, στην περιοχή της Ροδίτσας (213,45ο  - 211,3ο χλμ), στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και τμήματος της λωρίδας επιτάχυνσης του κλάδου εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ροδίτσας,  με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ο κλάδος εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ροδίτσας προς Αθήνα, δεν θα αποκλειστεί και θα παραμείνει σε χρήση.

Επισημαίνεται πως σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα θα γίνει και άρση των ρυθμίσεων.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση