Είχαν «δουλειά» οι διαρρήκτες το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 14:36 Είχαν «δουλειά» οι διαρρήκτες το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Σε Λαμία και Νέα Αρτάκη οι ιδιοκτήτες βρήκαν τα σπίτια τους άνω - κάτω…

Δεν έχουν… Κυριακές και αργίες οι διαρρήκτες, όπως αποδεικνύεται από τα καταγεγραμμένα συμβάντα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, άγνωστοι δράστες πιθανότατα Ρομά, μπήκαν το Σάββατο (29/4) το βράδυ, σε σπίτι στη νότια Λαμία από μπαλκονόπορτα πρώτου ορόφου, ενώ για να διαφύγουν χρησιμοποίησαν λάστιχο προκειμένου να κατεβούν γρήγορα και να μην τους πιάσει ο ιδιοκτήτης που έφτασε στο σημείο.

Έψαξαν όλο το σπίτι, καταφέρνοντας να κλέψουν χρήματα κι άλλα αντικείμενα.

Επίσης ανήμερα της Πρωτομαγιάς βραδυνές ώρες, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε σπίτι στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, παραβιάζοντας την πόρτα αφαιρώντας αντικείμενα από διάφορους χώρους, καθώς και χρήματα, με συνολική αξία της λείας τους να φτάνει στα 7.000 ευρώ.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, ενημερώθηκαν οι κατά τόπους υπηρεσίες Ασφάλειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση