Κουκουλοφόροι έδεσαν και λήστεψαν ηλικιωμένο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 08:07 Κουκουλοφόροι έδεσαν και λήστεψαν ηλικιωμένο

Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι…

Δεμένος χειροπόδαρα μέσα στο ίδιο του το σπίτι στο χωριό Λαφύστι Βοιωτίας, βρέθηκε ξημερώματα της προηγούμενης Τετάρτης (26/4) 94χρονος, έχοντας πέσει θύμα ληστείας.

Η βίαιη ληστεία καταγγέλθηκε από τον ίδιο τον ηλικιωμένο μόλις τα τελευταία 24ωρα, περιγράφοντας στους αστυνομικούς  της Ασφάλειας Λιβαδειάς τις στιγμές τρόμου που έζησε στα χέρια δύο κουκουλοφόρων ληστών.

Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έδεσαν τον 94χρονο αναγκάζοντάς τον να τους πει που έχει χρήματα. Τελικά πήραν 200 ευρώ και εξαφανίστηκαν, αφήνοντάς τον δεμένο.

Αρκετή ώρα αργότερα, ο ηλικιωμένος κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά του και να ειδοποιήσει το γιο του. Την υπόθεση εξετάζει η Ασφάλεια Λιβαδειάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση