Εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα και κινδύνευσε να καεί ζωντανός (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 09:17 Εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα και κινδύνευσε να καεί ζωντανός (ΒΙΝΤΕΟ)

Με σοβαρά εγκαύματα στο ΚΑΤ ο ένοικος διαμερίσματος στη Θήβα…

Στις φλόγες παραδόθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (3/5), διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Κάδμου στη Θήβα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 11:30’ το βράδυ, από άγνωστη προς το παρόν αιτία και πολύ γρήγορα οι φλόγες περικύκλωσαν όλο το χώρο εγκλωβίζοντας σε αυτόν τον 65χρονο ένοικο.

Με τη βοήθεια των γειτόνων ο άτυχος άνδρας απεγκλωβίστηκε, υπέστη όμως σοβαρά εγκαύματα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Θηβών.

Δείτε βίντεο:

Η κατάστασή του όμως χαρακτηρίστηκε ιδαίτερα σοβαρή και μεταφέρθηκε στην εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων του ΚΑΤ.

Στο σημείο επενέβη ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών με δώδεκα (12) πυροσβέστες και οκτώ (8) οχήματα καταφέρνοντας να κατασβήσουν την επικίνδυνη πυρκαγιά που ήταν εντός αστικού ιστού.

Το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα διενεργεί την προανάκριση για τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Δείτε ένα ακόμη βίντεο από την πυρκαγιά στην οδό Κάδμου στη Θήβα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση