Φθιώτιδα: Τον βρήκαν νεκρό στο ποιμνιοστάσιο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 10:00 Φθιώτιδα: Τον βρήκαν νεκρό στο ποιμνιοστάσιο

Συγγενείς του τον αναζητούσαν για ώρες πριν μάθουν τα κακά νέα…

Νεκρό στην κτηνοτροφική μονάδα που διατηρούσε σε Κοινότητα του Δήμου Καμένων Βούρλων, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (4/5) 64χρονος.

Από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο άτυχος άνδρας δεν απαντούσε στις κλήσεις των οικείων του, ενώ από το απόγευμα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις, καθώς ακόμη κι αν είχε μείνει από μπαταρία, ήξεραν ότι θα είχε επιστρέψει σπίτι και θα τους είχε ενημερώσει.

Δυστυχώς, λίγο πριν τις 9 το βράδυ, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι τους ότι κάτι κακό είχε συμβεί, καθώς τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του στο σημείο όπου είχε τη μονάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 64χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, γιατρός του οποίου βεβαίωσε το θάνατό του.

Για τον αιφνίδιο θάνατο του 64χρονου, ενημερώθηκε και το ΑΤ Καμένων Βούρλων που εξέτασε το χώρο αποκλείοντας την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. Στο πλαίσιο της προανάκρισης παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση