Κατεπείγουσα σύγκληση σήμερα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 08:00 Κατεπείγουσα σύγκληση σήμερα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων

Θα προηγηθεί της τακτικής συνεδρίασης που είναι προγραμματισμένη για τις 5:00…

Σε ειδική συνεδρίαση καλεί τα μέλη του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,  Γιώργος Κυροδήμος, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος «ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ», στην οδό Αινιάνων 6, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023.

Η ειδική κατεπείγουσα συνεδρίαση θα ξεκινήσει  4:45 μμ και θα προηγηθεί της τακτικής συνεδρίασης που είναι προγραμματισμένη για τις 5:00 μμ.

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα και συντέμνεται η προβλεπόμενη από το νόμο προθεσμία πρόσκλησης σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες για την διάθεση των δημοτικών χώρων για την προεκλογική προβολή των κομμάτων και συνδυασμών που μετέχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Το θέμα όπως περιγράφεται στην ημερήσια διάταξη:

«Λήψη απόφασης για την διάθεση Δημοτικών χώρων και χρήση αυτών για την προεκλογική προβολή των πολιτικών κομμάτων που μετέχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 και τυχόν επαναληπτικές».

Εισηγητής θα είναι ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φώσκολος.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση