Μεγάλη κινητοποίηση στην Ευρυτανία για 48χρονη δρομέα που είχε χαθεί

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 08:38 Μεγάλη κινητοποίηση στην Ευρυτανία για 48χρονη δρομέα που είχε χαθεί

Πήρε λάθος μονοπάτι και εντοπίστηκε χιλιόμετρα μακριά, ευτυχώς καλά στην υγεία της…

Συναγερμός σήμανε σε Πυροσβεστική και Αστυνομία το μεσημέρι του Σαββάτου (13/5) για τον εντοπισμό 48χρονης καθηγήτριας από το Καρπενήσι που συμμετείχε σε αγώνα 12 χιλιομέτρων στην όμορφη Ευρυτανία πλησίον της περιοχής του Προυσού στο χωριό Τόρνος.

Το θρίλερ ξεκίνησε με τον τερματισμό όλων των αθλητών που συμμετείχαν με εξαίρεση της 48χρονης. Αμέσως όλοι οι συμμετέχοντες έκαναν ανάποδα τη διαδρομή ψάχνοντας σε όλα τα σημεία για ίχνη της καθηγήτριας.

Στις αναζητήσεις κλήθηκαν να πάρουν μέρος δυνάμεις της πυροσβεστικής και αστυνομικοί με drone από το Καρπενήσι. Συγχρόνως ενημερώθηκε η 7η ΕΜΑΚ αλλά και μια Ομάδα ΕΜΟΔΕ.

Τελικά λίγο πριν τις 5:30’ το απόγευμα η αστυνομία δέχθηκε κλήση από ντόπιους που εντόπισαν την 48χρονη στα μέρη τους, καλά στην υγεία της έχοντας χάσει τον προσανατολισμό της. Ακολούθησε λάθος μονοπάτι και αππομακρύνθηκε αρκετά χιλιόμετρα από την πορεία που έπρεπε να ακολουθήσει. Με τη βοήθεια πυροσβεστών θα επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση