«Δεν εγκατέλειψε το όνειρο του…» και σήκωσε τη σημαία των Αγράφων στα 8.167 μέτρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 08:54 «Δεν εγκατέλειψε το όνειρο του…» και σήκωσε τη σημαία των Αγράφων στα 8.167 μέτρα

Οι πρώτες φωτογραφίες από την κορυφή Νταουλαγκίρι του Θωμά Νταβαρίνου…

Το πε και το έκανε ο Θωμάς Νταβαρίνος από τα Τοπόλιανα Ευρυτανίας, ο άνθρωπος που έφτιαξε τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγράφων και πάτησε στην κορυφή Νταουλαγκίρι (Dhaulagiri) στα 8.167 μέτρα.

Το είχε υποσχεθεί στη μνήμη του καλού του φίλου Αντώνη Συκάρη, το «μότο» του οποίου ξεδιπλώθηκε στην δύσκολη κορυφή των Ιμαλαίων, που ήταν και η τελευταία του αποστολή: «Μην εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρά σου, κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθούν».

Στα 8.167 ξεδιπλώθηκε και η σημαία του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων, από τον 60χρονο πολύπειρο ορειβάτη που έχει τα βουνά σαν το σπίτι του.

Τα σχόλια θαυμασμού από γνωστούς και αγνώστους καταλήγουν τους λογαριασμούς του συλλόγου σε Facebook και Instagram.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport ο Θωμάς Νταβαρίνος επιστρέφει στη βάση του την προσεχή Τρίτη...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση