Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 10:35 Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες με τον καιρό να παρουσιάζει επιδείνωση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι τοπικές βροχές αλλά και οι καταιγίδες θα σημειωθούν στο σύνολο, σχεδόν, της χώρας.

Υπάρχει προειδοποίηση για κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά ηπειρωτικά, στην Πελοπόννησο αλλά και στα δυτικά της Κρήτης από το μεσημέρι, αλλά και το απόγευμα. Σχετική εξασθένησή τους αναμένεται το βράδυ.

Βροχές αναμένονται το μεσημέρι και απόγευμα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ ιδιαίτερα για την πρωτεύουσα υπάρχει και πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων.

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), το επεισόδιο βροχόπτωσης για την Τρίτη 09/05 κατατάσσεται στην κατηγορία 2 (μέτρια).

 

 

Η πρόγνωση του καιρού από την μετεωρολόγο Ερμιόνη Κατιρτζόγλου:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση