Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. : Καμ. Βούρλα - Σκάρφεια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 13:03 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. : Καμ. Βούρλα - Σκάρφεια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση εργασιών.

Ειδικότερα από την Τρίτη 23 Μαΐου έως και την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, καθ’ όλο το 24ωρο, στην περιοχή μεταξύ Καμένων Βούρλων-Σκάρφειας, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, από το 182,8ο έως το 180,35ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθώς και αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας από το 182,8ο έως το 185,15ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Κατά το ανωτέρω διάστημα η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται στα συγκεκριμένα τμήματα, από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση