Βραβεύτηκαν οι σπουδαστές του ΔΩΛ Αναστάσιος και Αλέξανδρος Λεμονής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 15:16 Βραβεύτηκαν οι σπουδαστές του ΔΩΛ Αναστάσιος και Αλέξανδρος Λεμονής

Οι σπουδαστές είναι υπότροφοι του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, λόγω της εξαιρετικής επίδοσής τους κατά την διάρκεια των σπουδών τους!

Στα πλαίσια του 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού "Orpheus Soloists 2023" που πραγματοποιήθηκε 13 -14 Μαΐου στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, Αναστάσιος Λεμονής απέσπασε το Α΄ Βραβείο στην Γ΄ Κατηγορία (έως 17 ετών), βιολί τάξη (κας Αντονέλας Τσέφα) και Αλέξανδρος Λεμονής Α΄ Βραβείο στην Γ΄ κατηγορία (έως 17 ετών), κιθάρα (τάξη κου Δημήτρη Κοντογιάννη).

Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας συγχαίρει θερμά τους σπουδαστές για τη μεγάλη τους επιτυχία όπως επίσης και τους καθηγητές τους.

Οι παραπάνω σπουδαστές είναι υπότροφοι του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας λόγω της εξαιρετικής επίδοσής τους κατά την διάρκεια των σπουδών τους.

Δείτε βίντεο από την εμφάνισή τους:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση