Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 08:12 Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Όταν οι πυροσβέστες ανέσυραν το αμάξι από το κανάλι είδαν μέσα έναν άνδρα νεκρό.

Μεγάλη κινητοποίηση Αστυνομίας, Πυροσβεστικής αλλά και ΕΚΑΒ από νωρίς το μεσημέρι στη Λάρισα.

Η κινητοποίηση γίνεται εξαιτίας ενός ΙΧ αυτοκινήτου που βρίσκεται σε αρδευτικό κανάλι στο δρόμο Λάρισας-Αγιάς, λίγο πριν το Ελευθέριο.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένας αγρότης περνώντας από το σημείο είδε το αυτοκίνητο και τηλεφώνησε στην Αστυνομία που κινήθηκε άμεσα προς το σημείο, ενώ εκεί έφτασαν και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής για να ξεκινήσουν την προσπάθεια ανάσυρσης του αυτοκινήτου και τις έρευνες για πιθανόν επιβάτες.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να ανασύρουν το αμάξι, εντός του οποίο βρισκόταν ένας νεκρός ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, ενώ οι άνδρες της αστυνομίας ξεκίνησαν έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση