Στο Νοσοκομείο 50χρονος δικυκλιστής μετά από διπλή σύγκρουση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 10:13 Στο Νοσοκομείο 50χρονος δικυκλιστής μετά από διπλή σύγκρουση

Εγκατέλειψε το σημείο ο υπαίτιος οδηγός…

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή μιας μηχανής και δύο επιβατικών αυτοκινήτων, σημειώθηκε στις 18:30’ το απόγευμα της Τρίτης (23/5) στο ύψος των ΚΤΕΛ Ευβοίας.

Αυτοκίνητο που φέρεται να βγήκε από την οδό Αλμυροποτάμου έξωθεν των ΚΤΕΛ, συγκρούστηκε με μηχανή που κινούνταν κανονικά στην οδό Στύρων, με αποτέλεσμα να την εκτρέψει από την πορεία της και αυτή να πέσει πάνω σε αντίθετα κινούμενο ΙΧΕ.

Ο 50χρονος οδηγός της μηχανής βρέθηκε στο οδόστρωμα, με το δίκυκλο του κάτω από το δεύτερο ΙΧΕ. Ο 50χρονος τραυματίστηκε από τη διπλή σύγκρουση, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του και χρειάστηκε η διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η Τροχαία Χαλκίδας ανέλαβε την προανάκριση για το ατύχημα και τον εντοπισμό του υπαίτιου οδηγού που εγκατέλειψε το σημείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση