Καιρός: Έρχονται καταιγίδες το μεσημέρι - Οι περιοχές που επηρεάζονται

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 12:25 Καιρός: Έρχονται καταιγίδες το μεσημέρι - Οι περιοχές που επηρεάζονται

Η άνοιξη δεν λέει να έρθει, καθώς ο καιρός συνεχίζει να είναι άστατος. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες στην Αττική το μεσημέρι και το απόγευμα.

Συνεχίζεται η καιρική αστάθεια στη χώρα. Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν το μεσημέρι και απόγευμα με τα ισχυρότερα φαινόμενα να αναμένονται σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.

Βροχές θα εκδηλωθούν και στον νομό Αττικής ενώ στα βόρεια κυρίως τμήματά του υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ενδεικτικά ο υετός που αναμένεται κατά το μεσημέρι (12:00 – 15:00) και κατά τις πρώτες απογευματινές ώρες (15:00 – 18:00)  ενώ με τα σύμβολα των κεραυνών σημειώνονται και οι περιοχές όπου υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων.

Άστατος ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Ο Τάσος Αρνιακός ανέφερε ότι μέχρι το τέλος του μήνα και τις αρχές Ιουνίου ο καιρός θα είναι άστατος και δεν θα δούμε αλλαγές.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση