Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τη «Μικρή Γοργόνα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 10:25 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τη «Μικρή Γοργόνα»

«FAST X» και «Η Μικρή Γοργόνα» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας

Στο Cinepolis Γαλαξίας αυτή την εβδομάδα προβάλλονται το «FAST X», η πολυαναμενόμενη συνέχεια της αγαπημένης σειράς περιπέτειας, με τον Vin Diesel και ένα all star cast και η νέα ταινία της Disney, «Η Μικρή Γοργόνα» που διηγείται την αγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «FAST X».

Οι προβολές του «FAST X» και της «Μικρή Γοργόνα» ξεκινούν από την Πέμπτη (25/5)

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (26/5) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«FAST X»

Περίληψη
Το τέλος του δρόμου αρχίζει. Οι Μαχητές των Δρόμων αποκτούν τη δέκατη ταινία τους, το Fast X, λανσάροντας τα τελευταία κεφάλια μίας από τις πιο δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως, η οποία διανύει την τρίτη δεκαετία της και συνεχίζει δυναμικά με τους ίδιους βασικούς πρωταγωνιστές και χαρακτήρες, όπως όταν ξεκίνησε. Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένεια του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό. Μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση, σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Σκηνοθεσία: Λουί Λετεριέ
Ηθοποιοί: Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρέζ Γκίμπσον, Κρις "Λούντακρις" Μπρίτζες, Τζέισον Μομόα, Νάταλι Εμμάνιουελ, Τζορντάνα Μπρούστερ, Τζον Σένα, Τζέισον Στέιθαμ, Σανγκ Κανγκ, Άλαν Ρίτσον, Ντανιέλα Μελκιόρ, Σκοτ Ίστγουντ, Έλεν Μίρεν, Σαρλίζ Θερόν, Μπρι Λάρσον, Ρίτα Μορένο

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Η Μικρή Γοργόνα»

Περίληψη
Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ είναι η αγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του Βασιλιά Τρίτωνα και η πιο τολμηρή, η Άριελ λαχταράει να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον γεμάτο ζωντάνια Πρίγκιπα Έρικ. Παρόλο που οι γοργόνες απαγορεύεται να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κάνει συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας Ούρσουλα, η οποία της δίνει μια ευκαιρία να δει πως είναι η ζωή στη στεριά, αλλά τελικά βάζει τη ζωή της – και το στέμμα του πατέρα της – σε κίνδυνο.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ
Ηθοποιοί (φωνές): Χάλι Μπέιλι, Τζόνα Χάουερ-Κινγκ, Νόμα Ντουμεζουένι, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Μελίσα ΜακΚάρθι

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «FAST X» στις 19.00 και στις 22.00

Αίθουσα 2

  • «Η Μικρή Γοργόνα» στις 18.30 (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) και στις 22.00 (με υπότιτλους)

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση