Νέες διακοπές ρεύματος σήμερα Κυριακή - Δείτε σε ποιες περιοχές

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 08:54 Νέες διακοπές ρεύματος σήμερα Κυριακή - Δείτε σε ποιες περιοχές

Την Κυριακή (29/5) από τις 07:45’ το πρωί…

Προγραμματισμένες εργασίες σε δίκτυο γραμμών Μέσης Τάσης την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, θα φέρουν διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ (Διεύθυνση Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας, περιοχή Λαμίας).

Ειδικότερα, διακοπές ρεύματος θα γίνουν από ώρες 07:45’ έως 11:00’, σε δίκτυο που αφορά τις εργατικές κατοικίες Ανθήλης και πλησίον γηπέδου Ανθήλης, θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος κατά την αρχή και την λήξη των εργασιών, σε όλη την Ανθήλη και στις γύρω περιοχές.

Επίσης, από 08:00’ έως 15:00’ σε δίκτυο που αφορά περιοχή πλησίον Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Φθιώτιδας στη Μ. Βρύση. Θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος κατά την αρχή και την λήξη των εργασιών στην Μ. Βρύση.

Θα πραγματοποιηθούν τέλος ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος κατά την αρχή των εργασιών στις 09:00’ και την λήξη αυτών στις 11:00’,  στις περιοχές Στυλίδα, Λογγίτσι, Νεράιδα και σήραγγες Στυλίδας (ΚΕΣ 1 & ΚΕΣ 2) και

Από 12:00’ έως 15:00’ σε δίκτυο που αφορά περιοχή αρδευτικών, δυτικά της πόλης των Ραχών.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση