«Έπεσε» η τράπεζα θεμάτων και οι μαθητές περίμεναν να γράψουν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 11:44 «Έπεσε» η τράπεζα θεμάτων και οι μαθητές περίμεναν να γράψουν

Με προβλήματα ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα των ενδοσχολικών εξετάσεων…

Με τα νεύρα των μαθητών - κυρίως - αλλά και όλων των εμπλεκόμενων στις ενδοσχολικές εξετάσεις, έπαιξε το σύστημα της «τράπεζας θεμάτων» από το οποίο αντλούνται τα θέματα των προαγωγικών απολυτήριων και επαναληπτικών εξετάσεων για το σχολικό έτος 2022-23.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (29/5) οι Διευθυντές αδυνατούσαν να μπουν στο σύστημα με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη αναμονή για την κλήρωση των θεμάτων που θα έμπαιναν.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ο/η Διευθυντής/- ντρια και ο/η οικείος/-α ή οι οικείοι/-ες διδάσκοντες/-ουσες, κληρώνουν άπαξ τα προς εξέταση από την Τ.Θ.Δ.Δ. θέματα (έως δύο ώρες προ της ενάρξεως της εξέτασης για όλα τα γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα και τρεις ώρες για τα μαθήματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας/Αρχαίων Ελληνικών, των Αγγλικών και της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας/Νέων Ελληνικών, καθώς και για τα μαθήματα Σχεδιαστικού Περιεχομένου).

Εννοείται ότι το πρόβλημα υπήρξε για όλη τη χώρα και στη Φθιώτιδα, όπως ανέφεραν στο LamiaReport πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί.

Λίγο πριν τις 10:00’ το πρωί ο Πρόεδρος του ΙΕΠ Γιάννης Αντωνίου, ανακοίνωσε ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, όμως οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι ταχύτητες ήταν εξαιρετικά χαμηλές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση