Η ΕΠΣ Φθιώτιδας ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές του τελικού Κ16

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 14:19 Η ΕΠΣ Φθιώτιδας ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές του τελικού Κ16

Διαβάστε την ευχαριστήρια αποστολή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας για τον τελικό του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ16 που έγινε την Κυριακή στο «Αλέκος Παπαγεωργίου».

«Μία ακόμη Γιορτή του Ποδοσφαίρου έλαβε χώρα την Κυριακή 28 Μαΐου στο ΔΑΚ «Αλέκος Παπαγεωργίου», στον Τελικό του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ16.

Σε μια άκρως αθλητική ατμόσφαιρα, το μέλλον του Φθιωτικού Ποδοσφαίρου ξεδίπλωσε το ταλέντο του μπροστά σε περισσότερους από 800 θεατές, που κατέκλυσαν το γήπεδο στα Καλύβια.

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας διοργάνωσε τον Τελικό-Γιορτή, συνεπικουρούμενη πρώτιστα από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανό και τον αντιπεριφερειάρχη, Ηλία Σανίδα, που ήταν συνδιοργανωτές. Επίσης αμέριστη ήταν η βοήθεια από τον Δήμο Λαμίας, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Λαμίας, Θύμιο Καράί'σκο και τον αντιδήμαρχο, Γιάννη Ζωγράφο, που ενήργησαν τάχιστα στο αίτημά μας και μερίμνησαν να τοποθετηθεί κερκίδα στο γήπεδο και να φιλοξενήσει τους φιλάθλους.

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας ευχαριστεί επίσης την Διοίκηση της ΑΕ Καλυβιών, που συνέβαλλε τα μέγιστα στο να βρουν οι δυο ομάδες του Τελικού το γήπεδο, τα αποδυτήρια και τον περιβάλλοντα χώρο, έτσι όπως αρμόζει σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας συγχαίρει τις δύο ομάδες του Τελικού, την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας που κατέκτησε δίκαια το Πρωτάθλημα και τον ΑΟ Φραντζή που ήταν άξιος Φιναλίστ και κατέδειξαν πως δουλεύουν το ταλέντο και διαπαιδαγωγούν ανθρώπους με το ήθος και τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι.

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας ευχαριστεί την διαιτητική τετράδα των Ξεφλούδα-Κολοβό-Πολυμέρου-Φαρμάκη, που στάθηκε αντάξια στις προσδοκίες ενός Τελικού Παιδικού Πρωταθλήματος.

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας, επενδύει στο Ποδόσφαιρο και δη στο Παιδικό, δημιουργώντας τη βάση για ένα στιβαρό εποικοδόμημα για το ποδόσφαιρο του αύριο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση