Τελετή υποδοχής μαθητών από το πρόγραμμα Erasmus στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 08:10 Τελετή υποδοχής μαθητών από το πρόγραμμα Erasmus στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Μια μαθητική, πολιτιστική και πάνω απ’ όλα ανθρώπινη αγκαλιά «άνοιξε» η  εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας σε μια εντυπωσιακή τελετή υποδοχής με «άρωμα» Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου των μαθητών και των συνοδών εκπαιδευτικών των χωρών από Ισπανία, Ιταλία, Λιθουανία, Πολωνία και Τουρκία στο πλαίσιο της συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus "hAPPy Students".

Με θέματα επιλεγμένα από την ελληνική παράδοση η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας Κατερίνα Παπατσάνη, οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι μαθητές καλωσόρισαν τους μαθητές των χωρών, παίρνοντας μια γεύση από την κουλτούρα και την φιλοξενία της Ελλάδας, με στόχο την ανταλλαγή μαθησιακών και κοινωνικών προγραμμάτων.

Στην τελετή υποδοχής το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ζωγράφος, η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παρασκευή Αργύρη, ο Προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Ευθύμιος Γκούμας και λοιποί προσκεκλημένοι από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Χαιρετισμό στην τελετή υποδοχής έκανε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, καλωσορίζοντας τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των 5 χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus "hAPPy Students", κάνοντας λόγο για τα οφέλη τέτοιων προγραμμάτων στις μαθητικές κοινότητες, καλώντας τους φιλοξενούμενους να απολαύσουν τις ομορφιές της Λαμίας και της Φθιώτιδας που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση