Διατηρείται το επόμενο 5ημερο η αστάθεια του καιρού (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 08:20 Διατηρείται το επόμενο 5ημερο η αστάθεια του καιρού (βίντεο)

Εβδομαδιαία πρόγνωση υετού…

Διατηρείται και το επόμενο πενθήμερο με έντονη κατά περιόδους αστάθεια στη χώρα μας , καθώς διατηρούνται και οι ασταθείς αέριες μάζες στη μέση τροπόσφαιρα σε ύψος 5500 μέτρων από το έδαφος (στα 500 hPa ), σύμφωνα με το Διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά,

Για τη Φθιώτιδα η Τρίτη 30 και η Τετάρτη 31 Μαΐου θα είναι οι χειρότερες ημέρες από πλευράς βροχοπτώσεων, ενώ ειδικά για τα ορεινά της Ευρυτανίας της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, οι βροχές θα συνεχιστούν και την Πέμπτη το πρωί.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, οι βροχές θα είναι πιο έντονες στη δυτική Ελλάδα, ενώ η αστάθεια θα επιμείνει και την Κυριακή με την κακοκαιρία να πλήττει την κεντρική και βόρεια Ελλάδα ακόμη και τις απογευματινές ώρες.

Δείτε βίντεο:

Όπως επισημαίνει στην ανάλυσή του ο Διευθυντής της ΕΜΥ τα έντονα φαινόμενα που θα εκδηλώνονται θα βρίσκονται ακόμη και εκτός των ωρών της κλασικής αστάθειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση