Μόνιμη υπάλληλος στο ΚΥ Δομοκού για τη λειτουργία του ακτινολογικού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 19:20 Μόνιμη υπάλληλος στο ΚΥ Δομοκού για τη λειτουργία του ακτινολογικού

Από Τετάρτη 31 Μαΐου 2023…

Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης ανακοίνωσε ότι ορκίστηκε στις 23/5/23 μόνιμη υπάλληλος, κλάδου ΔΕ Χειριστών Εμφανιστών, η οποία ανέλαβε ήδη υπηρεσία στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και.

Όπως επισημαίνει ο κ. Σερέτης, «το Κ.Υ. Δομοκού διαθέτει σύγχρονο ακτινολογικό μηχάνημα και σε συνδυασμό με την  πρόσληψη της μόνιμης υπαλλήλου θα αναβαθμιστούν ακόμη περισσότερο οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς στους κατοίκους της περιοχής και του Σωφρονιστικού Καταστήματος Δομοκού».

»Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από 10 περίπου χρόνια στο Κ.Υ. Δομοκού λειτουργεί σύγχρονο ακτινολογικό μηχάνημα, με το απαιτούμενο για την χρήση του εξειδικευμένο προσωπικό».

Η λειτουργία του ακτινολογικού μηχανήματος και η λήψη ακτινογραφιών ξεκινά από αύριο Τετάρτη 31.5.2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση