Καλύβια Λαμίας: Ζητούν παρέμβαση του Δήμου για τα αδέσποτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 15:59 Καλύβια Λαμίας: Ζητούν παρέμβαση του Δήμου για τα αδέσποτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγγέλλουν επιθετικό σκυλί, ενώ συνεχίζουν να κυκλοφορούν αστείρωτα που γεννούν νέα αδέσποτα…

Έχει γεμίσει σκυλιά η περιοχή των Καλυβίων Λαμίας στην οδό Απελευθέρωσης, σύμφωνα με αναγνώστη που μας καταγγέλλει ότι δεν τολμά να περάσει άνθρωπος από το σημείο!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται όταν περνούν παιδιά με ποδήλατα, όπου ένα συγκεκριμένο σκυλί μονίμως επιτίθεται.

«Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει το κακό αλλά δύσκολα θα το αποφύγουμε. Σε μεγάλους και μικρούς αν είναι σε ποδήλατο, το συγκεκριμένο σκυλί επιτίθεται», αναφέρει στο LamiaReport κάτοικος της περιοχής, που λίγες μέρες πριν είδε το γιο του να γλυτώνει την τελευταία στιγμή από τα δόντια του σκύλου με την παρέμβαση γειτόνων.

Δείτε και το βίντεο που κατέγραψε λίγο πριν δεχτεί ο ίδιος επίθεση από το σκύλο.

Επιπλέον στην περιοχή, άλλα σκυλιά, που δεν εκδηλώνουν επιθετική συμπεριφορά, παραμένουν αστείρωτα με αποτέλεσμα να έχουν γεννήσει κουτάβια μεγεθύνοντας το πρόβλημα με τα αδέσποτα. Για αυτό και ζητούν την άμεση παρέμβαση του Δήμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση