Εύβοια: Επεισοδιακές συλλήψεις νεαρών μετά από ελέγχους Λιμενικών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 16:31 Εύβοια: Επεισοδιακές συλλήψεις νεαρών μετά από ελέγχους Λιμενικών

Η βόλτα με το κλεμμένο μηχανάκι…

Στη σύλληψη ενός 16χρονου προέβησαν, βραδινές ώρες της Τρίτης (30/5), στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας επί της οδού Δ. Καραολή εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Χαλκίδας.

Ο νεαρός ήταν συνεπιβάτης σε μηχανάκι, όταν οι Λιμενικοί έκαναν σήμα για έλεγχο. Ο οδηγός τότε έριξε το μηχανάκι στο δρόμο και τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 16χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια το μηχανάκι ήταν κλεμμένο και κατασχέθηκε.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η σύλληψη του 45χρονου πατέρα του συλληφθέντα για «παραμέληση εποπτείας ανηλίκου», ενώ αναζητείται ο οδηγός του δικύκλου.

Το ίδιο βράδυ να σημειώσουμε ότι συνελήφθη και ένας 35χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε., καθώς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια ικανότητας.

Μία ακόμη σύλληψη

Επεισοδιακή όμως ήταν και η προηγούμενη νύχτα σε ελέγχους εντός της χερσαίας ζώνης επί της οδού Αγίου Νικολάου Νέας Αρτάκης.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη 16χρονος αλλοδαπός να οδηγεί αυτοκίνητο χωρίς φυσικά να διαθέτει τη σχετική άδεια ικανότητας. Μάλιστα κατά τη διαδικασία, επιτέθηκε στους Λιμενικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Εν συνεχεία, ακολούθησε η σύλληψη και της 54χρονης μητέρας του για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 360 του Ποινικού Κώδικα περί «παραμέληση εποπτείας ανηλίκου».

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις στους οδηγούς που κατελήφθησαν χωρίς δίπλωμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση