Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 17:12 Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

9 με 17 Σεπτεμβρίου 2023…

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 09 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Η 87η ΔΕΘ, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Οι επιχειρήσεις - μέλη μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου, θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλουν την επιχείρησή τους, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων καθώς και να προβούν σε πωλήσεις.

Το κόστος συμμετοχής θα καλυφθεί από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή αποτελεί η αποστολή στελεχών που θα εκπροσωπήσουν την επιχείρηση στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με περίπτερο στην 87η ΔΕΘ θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων.

Οι ταμειακά ενήμερες επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη αίτηση & αποστέλλοντας την στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2231022112 (Υπεύθυνος: κ. Χριστόφορος Παπαβασιλείου).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση