Από το Νταουλαγκίρι πίσω στις κορυφές των Αγράφων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 10:05 Από το Νταουλαγκίρι πίσω στις κορυφές των Αγράφων

Το ευχαριστώ του Θωμά Νταβαρίνου σε όσους τον στήριξαν και προβάλλουν την όμορφη Ευρυτανία…

Λίγες ημέρες είναι που επέστρεψε από τα Ιμαλάια και τη δύσκολη κορυφή Νταουλαγκίρι ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων, Θωμάς Νταβαρίνος κι «έπιασε δουλειά» στις δύσβατες πλαγιές των αγαπημένων του βουνών στην πατρίδα του.

Μαζί με το Σωτήρη Καραπάνο επενέβησαν σε γκρεμό για τη διάσωση τράγων στη Δαφνούλα Ευρυτανίας μια αποστολή εντελώς διαφορετική αλλά με αυξημένο βαθμό δυσκολίας λόγω και της μορφολογίας του εδάφους και την αντίδραση των ζώων.

Για το Θωμά Νταβαρίνο όμως είναι σαν βόλτα χαλάρωσης για αυτό με την ευκαιρία της επιστροφής του θέλησε με ανάρτησή του να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του και τον βοήθησαν στην επικίνδυνη αποστολή στα Ιμαλάια και φυσικά όλους εκείνους που προβάλλουν τις ομορφιές του τόπου του, των Αγράφων.

«Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή μου από το Νεπάλ και την απαραίτητη ξεκούραση, ήρθε η στιγμή να ευχαριστήσω όλους σας για την συγκινητική υποστήριξη και την δύναμη που μου δώσατε στην προσπάθειά μου να ανέβω στην κορυφή του Dhaulagiri.

Ιδιαίτερα, όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω

τον Ανδρέα Ροπόδη, που εδώ και χρόνια στηρίζει, κάθε προσπάθεια ανάδειξης των Αγράφων μας    https://www.ropodis.gr/ ,

τον Μάικ Ευμορφίδη https://www.coco-mat.com/ ,

τον Γιάννη Ξωξάκο https://www.chemix.gr/ ,

τον Μάκη Θεοδώρου (Γερμανός Αλίμου) και 

την Πόπη Συκάρη - σύζυγο του αδικοχαμένου σχοινοσυντρόφου μου Αντώνη.

Σας ευχαριστώ για την δύναμη που μου δίνετε όχι μόνο για την ανάβαση των μεγάλων βουνών αλλά και για την συνέχιση και ανάδειξη των αναρριχητικών πεδίων των Αγράφων και τη νέα προσπάθεια που γίνεται (με την βοήθεια και υποστήριξη του Δήμου μας) για μια σειρά από μονοπάτια που σύντομα θα απλώνονται σε όλο τον Δήμο Αγράφων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση