Θέματα της αντιπυρικής περιόδου συζήτησαν οι επικεφαλής Πυροσβεστικής - Αστυνομίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 12:47 Θέματα της αντιπυρικής περιόδου συζήτησαν οι επικεφαλής Πυροσβεστικής - Αστυνομίας

Για «καλό μήνα»…

Συνάντης,η πραγματοποιήθηκε σήμερα 1 Ιουνίου 2023 στο γραφείο του Συντονιστή Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας Υποστράτηγου Π.Σ. Ευάγγελου Φαλάρα, με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχο Γεώργιο Καραχάλιο και τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος Αρχιπύραρχο Σίμο Αποστόλου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που διεξήχθη σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία των δύο υπηρεσιών, για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, καθώς και θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση