Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδος: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 16:36 Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδος: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για παιδιά

O Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδος ενημερώνει όλους τους γονείς των παιδιών που γεννήθηκαν από 1/1/2011 έως και 31/12/2016 ότι έχουν δικαίωμα ενεργοποίησης του δωρεάν voucher των 40 ευρώ για κάθε παιδί και περιλαμβάνει προληπτικές οδοντιατρικές εργασίες (εξέταση, καθαρισμός, φθορίωση), απόλυτα σημαντικές για την στοματική του υγεία.

Η ενεργοποίηση του είναι απαραίτητο να γίνει μέχρι και τις 22/10/2023, ισχύει για 6 μήνες μετά από αυτήν και μπορεί να εξαργυρωθεί σε όλα τα νόμιμα οδοντιατρεία του νομού Φθιώτιδας.

«Θα ήταν πραγματικά άδικο για τα παιδιά μας να χαθεί από αδιαφορία η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αυτήν την δωρεάν παροχή που είναι η βάση για το χτίσιμο ενός λαμπερού χαμόγελου», αναφέρουν στο ενημερωτικός τους δελτίο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Ευδωρίδης και ο ΓΓ Σπύρος Ακρίβος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση