Μακρακώμη: Μονιμοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι» (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 15:01 Μακρακώμη: Μονιμοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι» (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία 11 εργαζομένων στο πλαίσιο του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και από σήμερα εντάσσονται στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Μακρακώμης.

Η ορκωμοσία έγινε από τον Δήμαρχο Μακρακώμης Γεώργιο Χαντζή, ο οποίος, αφού καλωσόρισε κι επίσημα το μόνιμο πλέον προσωπικό, μετά την πολυετή διεκδίκηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων, ευχήθηκε σε όλους καλή συνέχεια στο εξαιρετικά δύσκολο έργο της παροχής υπηρεσιών υγείας σε ηλικιωμένους, ευάλωτες ομάδες πολιτών και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πλέον οι 11 εργαζόμενοι εντάσσονται στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Μακρακώμης και το «Βοήθεια στο Σπίτι» γίνεται λειτουργική υπηρεσία, που ανήκει στην οργανωτική δομή του.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση