Επιτέθηκε στον γείτονά του με τσεκούρι για… έναν κορμό δέντρου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 11:32 Επιτέθηκε στον γείτονά του με τσεκούρι για… έναν κορμό δέντρου

Δύο γείτονες τσακώθηκαν για το ποιος θα πάρει τον κορμό του δέντρου που είχε κόψει ο Δήμος και δείτε τι έγινε.

Μετά από 5 χρόνια δόθηκε τέλος στη διαμάχη δύο γειτόνων στις Αλυκές του Βόλου. Ο ένας από τους δύο είχε επιτεθεί με τσεκούρι και είχε τραυματίσει στην κοιλιά τον γείτονά του, όταν μάλωσαν για… έναν κορμό ξύλου.

Τον Φεβρουάριο του 2018 συνεργεία του Δήμου κλαδεύουν τα δέντρα στις Αλυκές και ο κόσμος συγκεντρώνεται για να πάρει τα ξύλα. Οι δύο γείτονες «αρπάχτηκαν» και άρχισαν να μαλώνουν για το ποιος από τους δύο θα πάρει έναν μεγάλο κορμό.

Τότε, ο 65χρονος θύτης τραυμάτισε με το τσεκούρι στη κοιλιά τον συνομήλικό του, ο οποίος νοσηλεύτηκε τρεις μέρες στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με τα gegonota.news υπόθεση δικάστηκε χθες κατ’ έφεση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ο κατηγορούμενος, που υποστήριξε πως ο γείτονάς του έπεσε μόνος του επάνω στο τσεκούρι την ώρα του καβγά κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία και καταδικάστηκε σε χρηματική ποινή 180 ευρώ.

Μάρτυρας στην υπόθεση ήταν και υπάλληλος του συνεργείου που κατέθεσε ότι το θύμα και ο κατηγορούμενος μάλωναν για έναν κορμό, και ο 63χρονος επιτέθηκε κατά του 65χρονου γείτονά του και τον χτύπησε στο κάτω μέρος της κοιλιάς με τσεκούρι.

Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος, είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση