Επέμβαση της Πυροσβεστικής σε δύο τροχαία με εγκλωβισμό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 09:14 Επέμβαση της Πυροσβεστικής σε δύο τροχαία με εγκλωβισμό

Σε Βόρεια Εύβοια και Βοιωτία…

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (4/6), στην περιοχή Βαρβάρα του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού.

Συγκεκριμένα ΙΧΕ με τρεις επιβάτες που κινούνταν με κατεύθυνση την Αιδηψό, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό μιας 36χρονης γυναίκας

Στο σημείο επενέβησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα της ΠΥ Ιστιαίας, που απεγκλώβισαν τη γυναίκα και την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο μετέφερε την τραυματία στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, καθώς και τις άλλες δύο επιβάτιδες προληπτικά για τις πρώτες βοήθειες.

Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ιστιαίας.

Εγκλωβισμός οδηγού στη Βοιωτία

Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε απογευματινές ώρες, αυτή τη φορά στη Βοιωτία και χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών.

Συγκεκριμένα ΕΙΧ με οδηγό ηλικιωμένο εξετράπη της πορείας του στο ύψος του χωριού Θούριο Βοιωτίας με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του.

Τρεις πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο με ένα όχημα και με τη χρήση διασωστικής σειράς, κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον παραδώσουν στο ΕΚΑΒ, προκειμένου να διακομιστεί στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση